| Focus op kwaliteit

Haal uw energie uit de zon

Solar Panels
Glas glas zonnepanelen

Wat zijn Glas-glas zonnepanelen?

Glas glas zonnepanelen zijn een type zonnepaneel waarbij zowel de voor- als achterzijde uit een glaslaag bestaat.

Deze panelen zijn zo ontworpen dat ze optimaal gebruik maken van het invallende zonlicht. Door de glazen achterzijde wordt het licht dat door het paneel gaat, gereflecteerd en opnieuw gebruikt. Dit zorgt voor een hogere energieopbrengst. Bovendien beschermt de dubbele glasconstructie de zonnecellen beter tegen externe invloeden zoals vocht, wat de levensduur van het paneel verlengt.

Wat zijn Glas-folie zonnepanelen?

Terwijl glas op glas panelen aan beide zijden uit een glas laag bestaan, hebben glas folie panelen een combinatie van een glas slaag aan de voorkant en een folie aan de achterkant. Deze keuze in materialen heeft directe gevolgen voor de duurzaamheid en prestaties van de panelen.

Glas glas zonnepanelen hebben over het algemeen een hogere efficiëntie en energieopbrengst dan hun glas folie tegenhangers. Dit komt door de reflectie van het licht binnen het paneel, wat resulteert in een betere benutting van het invallende zonlicht.

 

5 redenen om zonnepanelen op je dak te plaatsen:

1. Bespaar op je elektriciteitsrekening. Zonnepanelen laten je jaarlijks tussen de 50 en 70 % besparen op de prijs van je elektriciteitsrekening..
2. Verhoog de waarde van je woning. Vergeleken met andere woningen zouden huizen met zonne-energie 20 % sneller kunnen verkopen.
3. Zelfvoorzienend huis. De woning hangt niet meer af van een elektrisch bedrijf. Het biedt meer vrijheid aan de eigenaren, die een eigen bron van energie hebben.
4. Verminder je uitstoot. Zonnekracht is een bron die geen giftig afval produceert voor het milieu en het ecosysteem en de atmosfeer niet beschadigt.
5. Stabiliteit. Hernieuwbare energie maakt je onafhankelijk van de energie aanbieders. In tegenstelling tot een elektriciteitsleverancier zal de zon nooit je tarieven verhogen.

JinKO Solar

BOUW UW VERTROUWEN IN ZONNE-ENERGIE OP.
Jinko Solar 

Jinko is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld, en distributie naar meer dan 160 landen. Ze staan hoog in de Bloomberg Tier 1-lijst en hebben sinds 2014 elk jaar deel uitgemaakt van de DNV-GL PV Module Reliability Scorecard, wat hun betrouwbaarheid en kwaliteit onderstreept,

Het bedrijf distribueert zijn zonneproducten en verkoopt zijn oplossingen en diensten aan een internationaal klantenbestand van nutsbedrijven, commerciële en residentiële bedrijven in meer dan 80 landen over de hele wereld.


Jinko JKM435N-54HL4R-BK 435Wp

Specificaties

Jinko JKM435N-54HL4R-BK 435Wp

Productcode: G1300-0435

Specificaties:

Vermogen435Wp
Aantal cellen108 cels
Cel typeN type Mono-crystalline
Lengte1762 mm
Breedte1134 mm
Hoogte30 mm
Glasdikte3.2mm
Soort GlasGetemperd, Antireflectiecoating
Paneel rendement21.52%
BeschermingsklasseIP68 voldoet aan IEC 62790
Gewicht22kg
Productgarantie25 jaar
vermogensgarantie30 jaar

Omschrijving

De Jinko JKM435N-54HL4R-BK is een full black zonnepaneel met een vermogen van 435 Wattpiek en 108 cellen. Het paneel maakt deel uit van de Tiger Neo N-Type serie, die bekend staat om een hogere opbrengst per vierkante meter, zelfs bij bewolkt weer. Deze N-type panelen hebben ook minder last van Light Induced Degradation (LID), wat resulteert in een lagere degradatie over de tijd. 

Bijlagen

DOWNLOADEN. Jinko JKM435N-54HL4R-BK 435Wp Product-Brochure

Garantie

Wanneer je kiest voor Jinko Solar zonnepanelen, kiest je voor de zekerheid van een hoge opbrengst en lange levensduur. Als erkend installateur mogen wij je namelijk 25 jaar product garantie en standaard 25 jaar vermogensgarantie aanbieden op je investering. 

PRODUCTGARANTIE 25 JAAR 

Product garantie wordt afgegeven door de fabrikant en houdt in dat wanneer er binnen de garantie periode een defect is geconstateerd aan het zonnepaneel, deze kosteloos vervangen of hersteld zal worden.

VERMOGENSGARANTIE 30 JAAR. 

Naast garantie op het functioneren van het product krijgt je ook garantie op het vermogen van het zonnepaneel. Dit noemen we vermogens garantie. De fabrikant geeft aan met welk percentage het vermogen van het zonnepaneel per jaar afneemt. Dit heet degradatie van het paneel. Daarmee garandeert de fabrikant een bepaalde opbrengst na 25 jaar gebruik  in het eerste jaar gegarandeerd 99% en daalt  slechts 0.40% over 30 jaar. Na 30 jaar heb je dan nog een gegarandeerd vermogen van maar liefst 87.4%.

AIKO Solar

Aiko Zonnepanelen

Ongeëvenaarde zonnepanelen.

 
AIKO Solar  

AIKO maakt met z’n N-Type ABC modules van de Black Hole Contact technologie niet alleen de mooiste zonnepanelen maar ook panelen met de allerhoogste opbrengst per m2. Met geïntegreerde ‘Shading Optimisation’, oververhittingsbeveiliging en micro-crackweerstand.

De gepatenteerde All Back Contact technologie zorgt voor optimaal gebruik van de paneeloppervlakte, nagenoeg elke milimeter wordt gebruikt voor energie-opwek. Door het elimineren van verlies door schaduwen van het busbar grid op de voorzijde, maakt deze technologie een recordbrekende efficiëntie en een moderne, volledig zwarte esthetische uitstraling mogelijk. De producten van AIKO worden ondersteund door een prestatiegarantie van 30 jaar en een productgarantie van 15 jaar op glas-folie en 25 jaar op glas-glas panelen.

AIKO N-Type 445Wp ABC Full Black GL/GL
AIKO N-Type 445Wp ABC Full Black GL/GL

Specificaties

AIKO-A-MAH54DB-445WP

Specificaties:

Vermogen445Wp
Aantal cellen108 cels (6x18)
UitvoeringGlas-glas
Cel type Mono-crystalline Silicon
Lengte1722 mm
Breedte1134 mm
Hoogte30 mm
GlasdikteDual Glas 1.6+1.6mm
Soort GlasGecoat semi-gehard glas
Paneel rendement23,6%
BeschermingsklasseIP68 voldoet aan IEC 61215
Gewicht22kg
Productgarantie25 jaar
vermogensgarantie30 jaar

Omschrijving

De AIKO-A-MAH54DB-445WP is een full black zonnepaneel met een vermogen van 445 Wattpiek en 108 cellen. Het paneel maakt deel uit van de Aikon N-Type serie, die bekend staat om een hogere opbrengst per vierkante meter, zelfs bij bewolkt weer. Deze N-type panelen hebben ook minder last van Light Induced Degradation (LID), wat resulteert in een lagere degradatie over de tijd.

Bijlagen

DOWNLOADEN. AIKO-A-MAH54DB-445WP Product-Brochure
Reddot winner 2023
Red Dot-prijs 

De onderscheiding “Red Dot” is internationaal ingeburgerd als een van de meest gewilde kwaliteitskeurmerken voor goed design.

De panelen zijn afgewerkt in puur zwart en creëren “een uniform, naadloos ogend oppervlak op het dak met een hoge esthetische kwaliteit”. De panelen bieden uitstekende technische waarden, zoals een hoge conversie-efficiëntie en een lage vermogensdegradatie, evenals een lage temperatuurcoëfficiënt. Dit gaat gepaard met een prachtig ontwerp dat de jury fascineerde.

REC Zonnepanelen

REC is een fabrikant van zonnepanelen,
die al meer dan twee decennia vertrouwd wordt.

 

REC Group, opgericht in 1996, is een internationaal pioniersbedrijf op het gebied van zonne-energie dat zich inzet om consumenten te voorzien van schone, betaalbare zonne-energie. Als Solar’s Most Trusted zet REC zich in voor hoge kwaliteit, innovatie en een lage CO2-voetafdruk in de zonnematerialen en zonnepanelen die het produceert. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen en het operationele hoofdkantoor is gevestigd in Singapore, REC heeft ook regionale hubs in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

De REC Alpha serie zonnepanelen zijn de absolute toppers uit onze selectie. Dankzij baanbrekende techniek, leveren deze innovatieve zonnepanelen tot wel 20% meer rendement dan conventionele panelen. Daarnaast beschikken de REC panelen over een schitterend design. De hoge kwaliteit vertaalt zich in een vermogensgarantie van maar liefst 92% na 25 jaar. Deze panelen behoren tot de beste panelen in de markt. Dit wordt ook bevestigd door de verschillende internationale prijzen die dit paneel heeft gewonnen.

REC 410 Alpha Pure Black

Specificaties

REC Apha Pure-R Serie - Pure Black

Productcode: REC 410AA.

Specificaties:

WattPiek vermogen: 410Wp
Cell Techniek: 80 half-cut REC heterojuncties cellen met loodvrije
gapless technologie 
Voorkantafdekking: 3,2 mm hoog transparant zonneglas met
antireflectie-oppervlaktebehandeling EN12150
Cell Kleur: Zwart
Backsheet Kleur: Highly resistant polymer Zwart
Frame Kleur: Geanodiseerd aluminium zwart
Formaat in mm: 1730 x 1118 x 30
Zonnepaneel rendement: 21.2%
Gewicht: 21.5 Kg
Beschermingsgraad:
4-parts, 4 bypass diodes, IP68 voldoet aan IEC 62790
Vermogens garantie: 25 jaar
Product garantie: 25 jaar.
Product garantie: 25 jaar.

Omschrijving

Belangrijkste kenmerken.

Heterojunction (HJT) celtechnologie

.
Geen LID =  geen vermogensverlies. ; u krijgt het vermogen waarvoor u betaalt

Toonaangevende temperatuurcoëfficiënt betekent  meer energie  naarmate de temperatuur stijgt

Hoger vermogen  voor  grotere besparingen  en sneller rendement op uw investering

Met een hoge vermogensdichtheid ( watt/ m²) genereren REC Alpha Pure- en Pure-R-panelen meer energie uit hetzelfde gebied en halen ze meer uit beperkte ruimtes

REC Alpha Pure Series levert ongeveer 16% meer vermogen  op uw dak in vergelijking met conventionele panelen

Bijlagen

DOWNLOADEN REC Alpha Pure-R Series 410-430_nl Technische informatie over de REC 410 zonnepaneel
Arc-fault Circuit Interrupter (AFCI)

Actieve veiligheid

Active Safety

Vlamboogdetectie. (AFCI)

Uw veiligheid en die van uw huis of bedrijf staan voorop. Daarom is een groot voordeel van SolarEdge dat het systeem voorzien is van vlamboogdetectie(Arc-fault Circuit Interrupter). PV-vlamboogrisico’s die worden veroorzaakt door het slechte contact van knooppunten in PV-modules, slechte verbindingen met PV-connectoren of verouderde of kapotte kabels, zijn een urgente kwestie geworden in de industrie. Om dergelijke risico’s te beperken, wordt AFCI een standaardfunctie voor gedistribueerde PV-dak systemen. Bij het ontstaan van een vlamboog schakelt het systeem direct uit (binnen 0,5 seconde). Een vlamboog ontstaat bijvoorbeeld als losse draden of kabels contact maken en vonken of ontlading veroorzaken. Dit kan op een agrarisch bedrijf bijvoorbeeld veroorzaakt worden door knaagdieren of ander ongedierte. Vlamboogdetectie vergroot de veiligheid van uw zonnepanelen installatie enorm. De verwachting is dat vlamboogbeveiliging in de toekomst in Nederland verplicht wordt.