Gateway - Thermostaten - Relais

Salus Thermostaten
Salus Draadloze thermostaten

Salus Smart Home

De nieuwe Salus kamerthermostaten zijn ontwikkeld om je een perfecte controle te geven over uw verwarmingssysteem. Met een modern design en eenvoudige installatie garanderen ze de exacte instelling van uw comforttemperatuur!, Met de Gateway kunnen alle Smart Home apparaten via de APP ingesteld en bediend worden

Salus Smart App

Gewenste temperatuur

Door de temperatuurregelaar van de kamerthermostaat kan een eenvoudige instelling van de gewenste temperatuur tussen 5 en 40 °C in stappen van 0,5 °C worden uitgevoerd – bovendien beschikt de thermostaat over een pompbeschermingsfunctie voor het verwarmingsvrije seizoen. Ook maakt de wandthermostaat voor alle dagen van de week dagelijks 6 vrij te kiezen en van elkaar onafhankelijke schakeltijdpunten en een vakantieprogramma  waarbij wordt bepaald wanneer de gewenste temperatuur op verschillende dagtijden moet worden uitgevoerd.
De SR868 is een radiografisch relais van Salus, dat zowel los als in een set met de Salus RT510SR RF thermostaat verkrijgbaar is. Het biedt een ideale oplossing voor mensen die hun elektrische verwarming willen regelen.
De Salus SR600 Wifi Smart Relais maakt het mogelijk om elektrische apparaten gemakkelijk te bedienen met behulp van de Salus Smart Home App. Gebruik de Salus UGE600 universele Gateway voor een betrouwbare slimme Wifi oplossing in huis.
Met de UGE600 Universele gateway kunt u uw Smart Home-systeem via een tablet of smartphone aangestuurd worden zodat u alle apparaten die op de gateway zijn aangesloten draadloos kunt bedienen. Het apparaat moet via een router met internet worden verbonden.
RT510 PROGRAMMEERBARE THERMOSTAAT – BEDRAAD
De RT510SR is een digitale RF kamerthermostaat en kan met de Salus SR868 radiografisch relais een perfecte oplossing voor elektrische verwarming zoals infrarood panelen zijn.
De VS20 thermostaat is een batterij gevoede draadloze kamerthermostaat. De thermostaat kan op meerder manieren worden toegepast. Door de thermostaat met een UGE600 te gebruiken kan de VS20 op afstand bedienen en programmeren. – een blikvanger in elke kamer., ook leverbaar in zwarte uitvoering.
SRSUNI Universele opbouwdoos voor alle SALUS inbouwrelais.
Salus controls Nederland

Salus controls Nederland.
Meer informatie Salus controls