Buitenshuis

Revolutionaire buitenverwarming

Patio heating

Terrasverwarming

MENSA HEATING ontwikkelt en produceert revolutionaire buitenverwarming (outdoor heaters), die u op een zeer aangename en effectieve manier verwarmen middels innovatieve en wereldwijd gepatenteerde infrarood techniek. En dat alles verpakt in een tijdloos Deens design. Mensa Heating staat garant voor producten die voldoen aan uw huidige wensen, bijdragen aan een beter milieu en dus klaar zijn voor de toekomst!
Mensa Heating Vireoo Pro

Safe Touch®.

De innovatieve en wereldwijd gepatenteerde techniek van Mensa Heating op gebied van infrarood verwarming maakt dat deze 100% veilig is tegen verbranding! Deze unieke techniek is ontwikkeld in Denemarken en jarenlang getest voor deze op de markt is gebracht in alle Mensa Heating producten. Hiermee is Mensa Heating het enige bedrijf ter wereld die deze gepatenteerde techniek kan en mag toepassen!

De Mensa Heating producten zijn ook 100% veilig in gebruik met water. Of het nu regen is of een tuinslang, u kunt de producten zonder problemen daaraan blootstellen en veilig blijven gebruiken. Deze video geeft daar een indrukwekkende demonstratie van!

Mensa Heating investeert alle benodige tijd, energie en geld om er zeker van te zijn dat ieder product dat de naam Mensa Heating draagt, deze ook waardig is. Alle producten worden in Denemarken ontwikkeld, zijn tot in de perfectie getest op hun functionaliteit en zijn ”Safe Touch®”, oftewel 100% veilig! 

Mensa-Heating Teras verwarming
Mensa Heating Vireoo Pro
Mensa Heating Vireoo Pro 550Watt

Vireoo Pro

De slimmere en daardoor nog milieuvriendelijker variant van de Vireoo Private door de ingebouwde bewegingssensor voor ”aan/uitschakeling” van het verwarmingselement en de mogelijkheid om maximaal 8 tafels aan elkaar te koppelen en op 1 stroompunt aan te sluiten. Het korte golf infrarood element verwarmt direct de objecten in de buurt ongeacht de wind.

De Vireoo Pro wordt niet standaard met een tafelblad geleverd. Deze kunt u eenvoudig zelf monteren.

92%
Vireoo Pro

Aanzienlijke besparing

Mensa Heating gebruikt alleen de allerbeste kortegolf infrarood kwartslampen die in de markt verkrijgbaar zijn, met een gegarandeerd efficiënt rendement van 92%.

Zwart
Vireoo Pro

Zwart

En dankzij onze unieke constructie van de bipolaire lamphouder, is het resultaat dat een warmteopbrengst wordt gerealiseerd die vergelijkbaar is met een 1500W kwartslamp, terwijl feitelijk maar 550W verbruikt wordt. Hiermee leveren onze heaters een aanzienlijke besparing op in de gebruikskosten, terwijl de CO2 emissie met bijna 2/3 afneemt.

Specs
Vireoo Pro

Specs

Afmetingen: 700 x Ø 150 mm

Gewicht : 5.7 kg

Verwarming : gepatenteerd korte golf infrarood element - ”SAFE TOUCH®”

Vermogen: 400W

Branduren element: 5000 – 7000 branduren 

Classificering : IP44

Veiligheidsklasse: Voldoet aan alle Europese-

VS- en Canadese veiligheidscontroles

Koppelbaar: Tot maximaal 8 stuks

op 1 stroompunt.

* levering zonder tafelblad 

Impressie

Mensa Heating