Project Vlissingen

Klant:
Vlissingen
Datum:
28 februari 2024
Categorie:
Zonnepanelen
Merk panelen:
Jinko JKM435N-54HL4R-BK 435Wp
WattPiek:
14790Wp
Aantal
34 Stuks
Micro-optimizers
APsystems

Zonnepanelen in Vlissingen

In de Zeeuwse woonplaats Vlissingen hebben onze installateurs een woonhuis voorzien van 34 stuks Jinko Solar Jinko JKM435N-54HL4R-BK 435Wp, de zonnepanelen zijn geplaatst in Portrait en landscape.

 
Jinko Solar 

Jinko is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld, en distributie naar meer dan 160 landen. Ze staan hoog in de Bloomberg Tier 1-lijst en hebben sinds 2014 elk jaar deel uitgemaakt van de DNV-GL PV Module Reliability Scorecard, wat hun betrouwbaarheid en kwaliteit onderstreept,

Het bedrijf distribueert zijn zonneproducten en verkoopt zijn oplossingen en diensten aan een internationaal klantenbestand van nutsbedrijven, commerciële en residentiële bedrijven in meer dan 80 landen over de hele wereld.

APsystems Micro-optimizers 

APsystems biedt geavanceerde en krachtige zonne-micro-omvormer technologie voor residentiële en commerciële systemen. Het APsystems solar-systeem combineert zeer efficiënte energie omzetting met een gebruikersvriendelijke monitoring interface om u betrouwbare, intelligente energie te leveren. Onze eigen systeemarchitectuur verhoogt uw solar opbrengst en zorgt voor een maximale prestatie van uw zonnepanelen. APsystems streeft ernaar nieuwe technologieën en producten voor de markt ontwikkelen om zo de energietransitie te kunnen versnellen.

34 stuks Jinko 435Wp panelen
34 stuks Jinko 435Wp panelen
34 stuks Jinko 435Wp panelen