Onze producten

Duurzaam én comfortabel wonen en leven voor iedereen bereikbaar maken. Dát is ons doel. Maak kennis met ons duurzame en comfortabele assortiment aan A-merk producten. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder zonnepanelen,  montage en aanpassen van meterkasten, plaatsen van Infrarood Panelen en  elektrische voertuigen (EV) laders.
Episolar Zonnepanelen: haal uw energie uit de zon

Zonnepanelen

Micro-Omvormers

Groepenkasten

Infrarood panelen

Terrasverwarming

Salus Thermostaten

| Hoe wij werken

Ons werkproces

Steps
01
step

Project bespreking

Voordat er geïnstalleerd gaat worden, bespreekt onze adviseur het installatieproces. Op deze manier weet je wat je kunt verwachten en komt je niet voor verrassingen te staan.

02
step

Installatie

Wij gaan de installatie uitvoeren. Dit doen wij conform de richtlijnen van SolarEdge, Enphase of AP Systems. Onze installateurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijgen regelmatig product training.

InstallQ gecertificeerd!

Solar Centric Zeeland heeft verschillende installQ-certificaten behaald op het gebied van installaties, Hierdoor wordt de installatie altijd op een correcte wijze uitgevoerd.
03
step

Oplevering

Na de installatie ruimen we de werkomgeving op, nemen het overtollige verpakkingsmateriaal mee en laten alles weer netjes achter.

De installateur neemt de installatie met je door, en meld de installatie aan bij Energieleveren.nlKwalitatieve en innovatieve producten

Snelle service

Eigen installateurs

Salus controls Nederland
Heeft u een vraag? Bel ons
+31 (0) 118-851459