recent projects

Trots op ons werk

Works

We kunnen het je beter laten zien! Daarom hebben we een aantal projecten voor je op een rijtje gezet. Misschien zullen deze je inspireren voor jouw opdracht!

Kwaliteit is veiligheid.

Bij Solar Centric Zeeland installeren we alleen met onze eigen gecertificeerde monteurs. Elke monteur is VCA-gecertificeerd en heeft verschillende InstallQ-certificaten behaald die vereist zijn voor veilig werken in Nederland.

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze monteurs zijn uitgerust met veiligheidsuitrusting zoals valharnassen en een Shuttle-liftsysteem voor de zonnepanelen, inclusief steiger- en dakrandbescherming. Als er extra veiligheidsmaatregelen nodig zijn, hebben onze monteurs altijd een volledige reeks beschermende uitrusting tot hun beschikking.

 

Shuttle met Solar panel

Dankzij het Shuttle liftsysteem kunnen onze monteurs de geleverde  zonnepanelen niet alleen veilig installeren, maar ook efficiënter werken. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om het werk sneller en met minder inspanning te voltooien. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de productiviteit en efficiëntie van onze werkzaamheden.