Zonnepanelen

Van Der Valk Solar Systems

Mounting

Van Der Valk Solar montagesystemen.

Solar Centric Zeeland levert zonnepaneel configuraties met Van Der Valk Solar Systems BluBase montagesystemen. Deze zijn ontwikkeld met alle aandacht voor dak-, wind- en sneeuwbelasting en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Dankzij de hoogwaardige anti-roest en anti-corrosie materialen, krijgt u maar liefst 10 jaar garantie! Hierdoor kunnen wij voor iedere positie een systeem leveren, Het Connect montagesysteem van Blubase, voor platte daken is voor zowel in landscape, Portrait en oost/west een kant-en-klare oplossing.

Slim montagesysteem voor pannendak

Hier zie je hoe het robuuste BluBase montagesysteem voor pannendak eruit ziet als het gemonteerd is en welke onderdelen waar zitten. De kabel- en paneelclip zijn optioneel, wij raden ze wel aan omdat ze zorgen voor een georganiseerde opruiming van de kabels onder het paneel, waardoor deze bijvoorbeeld niet beschadigen aan het aluminium van het montagesysteem.

Montagesysteem voor pannendak

De dakhaak is volledig gemaakt van aluminium, dat maakt hem robuust en sterk.
Het assortiment bestaat uit meerdere type haken, met of zonder verstelbaarheid en
met of zonder mogelijkheid om te schroeven. De sterke montagerails en de universele
klemmen maken het systeem helemaal compleet. Flyer-Roboost-pannendak

voor platte daken.

Als je hoogwaardige zonnepanelen installeert, wil je kunnen vertrouwen op de kwaliteit van het montagesysteem. Het BluBase Connect montagesysteem blinkt niet alleen uit in een solide constructie, maar biedt ook nog eens supersnelle montage. Bijna alle onderdelen levert BlueBase geassembleerd aan. Zo heb je maar één basiselement op het dak. 

Sterk magnelis-staal

connect van BluBase is er in een Zuid, portrait en Oost-West opstelling. connect is geschikt voor alle opstellingen en alle reguliere PV-modules. De unieke constructie zorgt ook voor minder ballast en een lagere dakbelasting. Bovendien geven de achterplaten extra stevigheid en een optimale windafleiding..

Platte daken met Portrait – Landscape dak.

Met het Valk Pro+ zonnepaneel montage systeem voor platte daken met portrait montage wordt de Valk Pro+ P10 met een 10° tilthoek en een steekmaat van 2300mm voor het Zuiden gebruikt.

 

Platte daken met Portrait – Landscape dak.

Met het Valk Pro+ zonnepaneel montage systeem voor platte daken met landscape montage wordt de Valk Pro+ P10 met een 10° tilthoek en een steekmaat van 4300mm voor Oost-West gemonteerd, waardoor het volledige dak benut kan worden. Hierdoor kunt u het maximale rendement uit het dak halen.

PV montagesystemen voor platte daken

  • Montagesnelheid 3-4 minuten per paneel (oost-west respectievelijk zuid systemen)
  • Metalen koppelingen (geen plastic), waardoor voorbereid op aarding en bliksembeveiliging
  • Standaard al toepasbaar tot 25 m hoogte (hoger op aanvraag)
  • Minimaal aantal benodigde artikelen
  • Lage ballast, onderbouwd door de nationale standaarden en windtunneltesten
  • Ook geschikt voor 2 m en ‘high power’ panelen